مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از پدر شوهر به دلیل ضامن شدن( در عقدنامه ذکرشده و امضا کردن)

با سلام. خانمی با مهریه 360سکه بهار ازادی ازدواج کردند. حال بعد از چند سالب ه دلیل نیازمند به مهریه و درخواست مکرر ایشان به شوهرشان و عدم پرداخت شوهر به دلیل نداشتن . قرار است در از طریق قانونی اقدام کنند . و در عقد نامه ذکر شده که پدرشوهر ضامن پرداخت مهرییه می باشند. حال که شوهر توانایی پرداخت ندارند میتوان از پدر شوهر خواست و درخواست تامین خواسته کرد که برای عدم پرداخت اموال خود را نفروشند.. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله اگر پدر شوهر ضمانت پرداخت مهریه را کرده باشند، می تواند دادخواست مطالبه مهریه از ضامن را به دادگاه تقدیم کنند و همزمان صدور قرار تامین خواسته مهریه را هم بدهند. حال این دو تقاضای صدور قرار تامین خواسته و مطالبه مهریه می تواند در قالب یک دادخواست باشد که در این صورت باید در عنوان دادخواست بدواً (در ابتدا) رسیدگی به صدور قرار تامین خواسته را جهت توقیف اموال عنوان کنند یا به صورت جداگانه اول دادخواست صدور قرار تامین خواسته و بعد دادخواست وصول مهریه با توجه به قرار تامین صادر شده شماره... بدهند. البته در نظر داشته باشید در صورتی که شوهر فرد اموالی داشته باشد و زن اموال پدر شوهر را توقیف کند، پدر شوهر می تواند علیه پسرش دادخواست دهد.