مشاوره حقوقی رایگان - من زميني داشتم با جواز ساخت مشاركت در ساخت كردم 50 -50 چون جوازداشتم 45 بابت اسكان و جواز گرفتم وبعد

قرار بوده 11 ماهه تحويل بدهد با توجه به بدقلي براي ساخت و تعهد سند فقط نيم دانگ اول كار زدم من يك طبقه را از او خريدم براي خواهرم به اسم خودم و قرار شد با گرفتن وام ساخت بقيه پول را بدم و ايشان با فشار زياد صدو نودم تومان پول گرفته و بدون توافق من به 2 نفر فروخته و تاكنون از ما سه نفر سيصدو سي م تومان گرفته ودر حال حاضر ساختمان را نيمه كاره رها كرده و صد م ساختمان خرج داره و ادعا ميكنه بيست ميليون به من بديد من برم خودتان تكميل كنيد. از او امضا دارم بابت نزدن سند و گرفتن وام. قولنامه خريد هم دارم . رفتم شوراي حل اختلاف و تامين دليل گرفتم نواقص ساختمان را نوشتند (كارهاي ناتمام) 2 نفر داور داشتم كه راي نميدهند و داخل برگه استنكاف دادند ميگن ما نمي توانيم راي بديم لطفا راهنمايي كنيد نزديك به دوساله بايد تحويل ميداده.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر داور مرضی الطرفین تعیین کرده اید و از داوری استنکاف کرده است، گام بعدی این است که یک صورتجلسه تنظیم کنید و با طرف مقابلتان داور دیگری تعیین کنید. در غیراین صورت از طریق ارسال اظهارنامه داور خود را معرفی کنید و خواستار تعیین داور از سوی طرف مقابل شوید. در صورتی که در مورد داور به توافق نرسیدید باید به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست تعیین داور ارائه دهید. همه این مراحل و کم و کیف آن به متن قرارداد شما بستگی دارد. حتما با وکیل مشورت کنید.