مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن متن به قولنامه

با سلام
حدود 1.5 سال پیش آپارتمانی را معامله کردم که پارکینگ در سندش قید نشده است. متاسفانه یک دست نوشت کوتاه که بعدا یا بوسیله خودم یا بنگاه که دقیقا خاطرم نیست به متن قولنامه اضافه شده که مدعی داشتن پارکینگ مشاع برای واحد فروخته شده است. با توجه به اینکه این دست خط بعدا و در عدم حضور شهود به هر سه برگ قولنامه اضافه گردیده و با خودکار است و کاربن بکار نرفته خریدار میتواند ادعایی داشته باشد یا خیر؟ همچنین هر چند شک دارم خودم اضافه کردم یا کسی دیگر آیا میتوان ادعای جعل نمایم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

سلام کار محترم. اگر خریدار علیه شما شکایتی مطرح نموددرصورتیکه مبایعه نامه عادی است می توانید حسب مورد نسبت به اون نوشته ادعای تردید یا انکار یا جعل مطرح کنید که موخر بر تنظیم مبایعه نامه س