مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه و پول پیش

سلام وقتتون بخیر همسر من خونه ای رو اجاره کردن که قولنامه به اسم من و ایشون هس و تو یه کاغذ جدا نوشته شده که پول پیش خونه رو من قراره بگیرم که اون کاغذ تو بنگاه هم هس الان همسرم قولنامه و اون کاغذ رو برداشتن و قبول نمیکنن پول پیش به من داده بشه راهی هس من اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صاحبخانه باید پول را به اشخاصی که قولنامه بنام آنها هست تحویل دهد. در غیر اینصورت مسئول است. حال که دو نفر هستید نصف نصف.
بهتر است زودتر یک اظهار نامه رسمی به صاحبخانه بدهید که از پرداخت تمام پول به همسرتان خودداری کند.