مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک بدون نیاز به تسویه وام

سلام. وقت بخیر
بنده در زمان حیات مادرم وام مسکن بنیاد شهید گرفتم به نام مادرم و آپارتمان خریدم به نام ایشان. در قولنامه خرید تمامی چک‌ها مال بنده بود و بنده پاس کردم. همچنین وکالت نامه و قولنامه هم از مادرم دارم که به نام من می‌باشد. در حال اقساط را هم خودم پرداخت می‌کنم. از تمام ورثه رضایت مکتوب دارم که آپارتمان متعلق به من است. چه راه کاری وجود دارد که ملک به نام بنده شود بدون نیاز به تسویه وام بنیاد
متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تا در رهن است شدنی نیست مگر فک رهن شود و یا مرتهن موافقت کند شدنی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رهن باشد فعلا قابل انتقال نیست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

با توجه به تخصصی بودن موضوع گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

با موافقت مرتهن امکان انتقال وجود دارد و مالک جدید ملک را مجدد در رهن میگذارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا وام تسویه گردد و فک رهن گردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
تازمانیکه در رهن است نمی‌توانید کاری کنید