مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام پدربزرگم تو زلزله فوت کرده چندتا زمین دارد و بعده زلزله هم با حمایت کمیته امداد یه خونه کوچیک ساخته میشه واسه مادرم و خواهر برادراش ‌.الان 5تا خواهر هستن با 3تا برادر که یکیش تسویه کرده و ارث پدریشو گرفته و رفته پی کارش موندن این 7نفر کخ همشون هم ازدواج کردن مادربزرگم و دایی کوچیکه ام دوتا از زمین ها رو فروخته 3تاش مونده فقط آیا مادرم اینا اقدام کنن میتونن از راه قانونی اون زمینارو پس بگیرن

پاسخ ها :

سهیلا عبدی

سرکار خانم سهیلا عبدی :

باسلام نیاز به اطلاعات تکمیلی بیشتر هست تماس بگیرید تحت شرایطی بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر در آن زمین‌ها سم داشته‌اند می‌توانند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادربزرگ و دایی حق نداشتند که بدون اجازه سایر ورثه اقدام به انتقال قسمتی از ماترک نمایند فلذا معامله انجام شده در صورت عدم رضایت مادر باطل خواهد بود.
در همین راستا مادر می‌توانند دادخواست به خواسته اعلام ابطال معامله را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.

مهدي  رمضانعلي

جناب آقای مهدي رمضانعلي :

اگر مستنداتی وجود داره که مادر شما از ملک سهم داشته و یا ملک به نام پدربزرگ شما بوده و دایی شما بدون اجازه بقیه ورثه ملک را فروخته بله امکان رسیدن به حق وجود داره ولی پس گرفتن زمین بستگی به شرایطی دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید دادخواست اثبات مالکیت با مستندات بدهین