مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شفاهی بعد از اتمام قرارداد کتبی

سلام.چنانچه ملکی طی قولنامه کتبی وشهود و برابر قانون برای یک سال اجاره شودوبعدمدت یک سال طرفین بطورشفاهی باهمان مبلغ تمدیدکنند. مدتی هم اجاره پرداخت شده وبعدا به مشکل میخورند.
1_آیا موجربرای طرح دعوا مجاز است به استنادهمان اجاره نامه ی مکتوب اقدام کندوازتمدیدشفاهی حرفی نزند؟
2- اگردردادگاه بنا به ادعای مستاجرمبنی برتمدیدشفاهی، موجراقرارکندبله تمدیدشد، قاضی براساس کدام قراردادعمل میکند؟همان اجاره نامه مکتوب اولیه یا توافقات شفاهی بعدی؟
چون دراجاره نامه خسارت تعیین شده که مستاجرزیربارنمی ره.وموجرهم هیچ مدرکی بجزهمان اجاره نامه اول ندارد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اجاره بها پرداخت شده باشد فرض بر این است که قرارداد تمدید شده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اصل بر تمدید قرارداد برابر توافقات مکتوب سابق خواهد بود و چنانچه هریک از موجر و مستاجر خلاف ابن موضوع ادعایی داشته باشند بار اثبات آن به عهده وی خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

1-ممکنه ولی شما در مقابل باید ادله دال بررتمدید شفاهی داشته باشید واز روی مبالغ پرداختی اجاره بعدی وسایرادله موضوع را روشن سازید 2-مسلما قرارداد دوم وتمدید وتوافقات شفاهی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

گرفتن اجاره نشان دهنده این نکته است که مالک به ادامه قرارداد مشکلی نداشته است

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

اگر مستاجرتمدید اجارنامه را اثبات کند ملاک اجاره نامه مکتوب می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستاجر می‌بایست در اینجا تنفیذ قرارداد را بخواهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله موجر می تواند دادخواست دستور تخلیه اقامه نماید
اجاره نامه کتبی ملاک است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله هر زمان می‌تواند حکم تخلیه را بگیرد و اجاره ماهانه تمدید می‌شود در این حالت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توافق شفاهی به معنای تأیید مفاد قرارداد ابتدائی می‌باشد فلذا هر شرطی که در قرارداد کتبی لحاظ شده باشد در قرارداد شفاهی قابل استناد می‌باشد.

مهدي  رمضانعلي

جناب آقای مهدي رمضانعلي :

اصولا قرارداد اجاره یکساله هست و اگر بعد از اون تاریخ شما همچنان در ملک ساکن هستین عرفا یعنی قرارداد تمدید شده و ممکن هست که این تمدید شفاهی انجام شده باشه.حال چه موجر به تمدید شفاهی اقرار کند یا نه

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید قرارداد جدید شفاهی با شاهد و فیش واریزی اثبات کنید