مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرا گذاشتن سفته

با سلام اگر تاریخ صدور سفته اشتباه خورده باشد و یا خط خوردگی می‌توانم اقدام کنم واینکه تاریخ سررسید درج نشده میتونم خودم تاریخ بزنم؟
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خودتان میتوانید سفته تکمیل کنید ولیکن خط خوردگی محل ایراد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خط‌خوردگی محل اِشکال است و ایراد گرفته خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد و وکیل ضمنی در درج مبلغ با دارنده است
اما مبلغ غیر واقعی تبعات کیفری دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت خط خورده گی ایجاد مشکل میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید تاریخ سررسید را درج نمایید
و باید در ظرف 10 روز سفته را واخواست نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی درخواست طلب خود را داشته باشید

مهدي  رمضانعلي

جناب آقای مهدي رمضانعلي :

ظطبق قانون عدم درج مواردی از جمله تاریخ سررسید در سفته باعث بی اعتباری سفته نیست و تنها از حالت تاری خارج می شود و به عنوان سند عادی امکان طرح دادخواست وجود دارد