مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ملک در صورت برداشتن کاغذ قولنامه

باسلام شوهرم کاغذ صورت جهیزیه رو امضا نکرده و کاغذ قولنامه دو دانگ خونه مادرشوهرم که به نامم بوده برداشته و نمیدهد من مدرکم فقط فیلم محضر که ذکر شده دو دانگ به نام من هست و شاهد هم دارم ولی نمیدونم چه شکایتی کنم و چی بگم؟لطفا منو راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود دشوار است اما با شهادت شهود دور از ذهن نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست الزام به تحویل و الزام به تنظیم سند رسمی دهید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر لزوماً میخواید از مسیر قانونی پیگیری کنید میتونید با ارسال اظهارنامه درخواست عودت مدرک را نموده سپس دادخواست با این موضوع را مطرح کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر در سند ازدواج نهریه دو دانگ نوشته شده از اون طریق اجرای مهریه اقدام کنید ولی اگر مبایعه نامه از بابت مهریه دو دانگ نوشته شده با ااثبات عقد از طریق شهود و فیلم الزام به تنظیم سند بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های الزام به تحویل اسناد و مدارک، اثبات وقوع عقد و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت شوهر و مادرشوهر را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.