مشاوره حقوقی رایگان - کفالت برای دیه

با سلام. بنده کفالت در دادسرا برای قرار ضرب و جرح با فیش حقوق کردم. مبلغ 40میلیون قرار بود. متهم نرفته دنبال کار. حساب بنده مسدود شده. 1.ایا بنده 40 میلیون مسئولیت دارم؟ 2.میتوانم متهم را جلب کنم؟ 3.ایا با تحویل متهم آزاد میشوم از کفالت.؟ 4.اگر درخواست اعسار بدهد و تقسیط شود کفیل از مسئولیت خارج می‌شود؟ تشکر

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر متهم را تحویل دهید کفالت منتفی میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر شما نمی‌تونید متهم را جلب کنید و به ندازه 40 میلیون تومان مسئولیت دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرفاً با حاضر نمودن متهم شما مبرا هستید در غیر این صورت ملزم به صورت پرداخت اقساطی میزان قرار به صورت ماهیانه است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بله شما میتوانید جلب بگیرید و با تحویل متهم دیگر مشکلی ندارید.اگر اعسار دهد تا پرداخت آحرین قسط شما کفیل باقی میمانید.