مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام

با سلام و عرض ادب
برادر بنده از این جانب شکایت فروش مال غیر نمودند و این جانب، با رای غیابی محکوم به فروش مال غیر گشتم به استناد دست نوشته که مشخصات کامل بنده و کد ملی در آن ثبت شده بود
فامیلی بنده، به عنوان خوانده به درستی ثبت نگردیده و هم چنین کد ملی و در سامانه ثنا ابلاغ نشده قبلاً در سامانه ثبت نام شده بودم و آدرس بنده مجهول المکان و فراری ثبت گردیده و اینجانب با اطلاع نداشتن از شکایت، نتوانستم در جلسات دادگاه برای دفاع از خود حاضر شوم
بعد از حکم به محکومیت در سامانه ثنا متوجه گردیدم و از ترس زندان و جرایم نتوانستم پیگیر شوم
چگونه میتوان به حکم اعتراض کنم دو سال از رای غیابی گذشته است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. با اثبات و فرض عدم اطلاع امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در این خصوص وکیل بگیرید یا خود شخصاً درخواست واخواهی نمایید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

یا شخصا یا توسط وکیل متخصص کیفری که مسلما بهتر است واخواهی نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید فرجام خواهی کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که به تازگی از مفاد حکم مطلع شده‌اید حق واخواهی دارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رای غیابی شما باید رویت شود یک فرصت بیشتر وجود ندارد صرف اعتراض کافی نیست و باید دلایل و مستندات کافی باشد چرا که شما یک بار متهم شده و رای محکومیت علیه شما تنظیم شده است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید هرزمان مطلع شدید به رای غیابی اعتراض کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با اثبات عدم اطلاع ، خارج از مهلت امکان واخواهی برای شما وجود دارد.