مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به سند یا ثالث اجرایی

سلام.من سه سال پیش ماشینی خریدم که از قبل دستور توقیف بابت مهریه داشت صاحب سند از خانمش رضایت محضری گرفته که من تصویرش رو دارم ولی میگه شش میلیون بده رفع توقیف کنم بزنم به نامت درصورتیکه من از کسی دیگه خریدم حالا سه تا سوال از شما داشتم
اول اینکه من میتونم همزمان دادخواست الزام به رفع توقیف و تنظیم سند رسمی یا باید اول دادخواست الزام به رفع توقیف بدم؟
دوم اینکه خسارتی که در طول این سه سال به من وارد شده رو از فروشنده باید مطالبه کنم یا صاحب سند هم مسئولیت داره؟
و سوال آخر اینکه خسارت تاخیر تادیه چطور حساب میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خسارت تاخیر نادیه برحسب شاخص بانک مرکزی محاسبه میشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در مرحله اجرا به عنوان معترض ثالث وارد شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باهم هم میشه
صاحب سند که با علم به اینکه خودرویش توقیف بوده اقدام به فروش کرده باید بدهد و فروشنده هم اگر اطلاع داشته و به شما فروخته به صورت تضامنی مسویل هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودرو در حال توقیف مورد معامله واقع شده است و اساساً این معامله باطل است و هیچ اثر حقوقی ندارد فلذا شما بایستی نسبت به بازپس‌گیری پول خویش اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم خود و ایادی ماقبل تا مالک را طرف دعوی الزام به تنظیم سند رسمی مال منقول نمایید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

همزمان می‌شود
مگر صاحب سند با فروشنده متفاوت است ؟ اگر بله از فروشنده آنهم باید بررسی شود و اثبات شود که خسارت دیده اید
خسارت تاخیر فقط به وجه رایج تعلق می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه قبل از تنظیم مبایعه‌نامه ، خودرو توقیف بوده است
درخواست اعتراض ثالث امکان ندارد
درخواست الزام به رفع توقیف امکان ندارد
درخواست الزام به تنظیم سند امکان ندارد
شما باید بر اساس مفاد مندرج در مبایعه‌نامه دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون توقیف بوده معامله صحیح نیست توافقی عمل کنید