مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال سند صوری

باسلام خدمت اساتیدمحترم و وکلای برجسته خسته نباشید وخداقوت خدمت شماکه گره گشایی درجهت امرحقوقی وکیفری هستین
من سوال خیلی خیلی فنی داشتم که درراستای این حاصل ودسترنج یک عمر کاروزحمتم سریک سهل انگاری داره ازدست میره بنده سال 97یک منزل مسکونی داشتم که فروختم ومبلغ فروش به حساب بانکی انتقال دادم بنا به مشغله وکارزیادپدرم رودرامرخریدخانه جدید مامورکردم تاجای مناسبی خرید کنن واین عمر حاصل شد بنده ازحساب شخصی یک چک بانکی به مبلغ کل خرید به نام پدرم گرفتم بنابه شرایط دفتراملاک پدرم چک بانکی رو تبدیل به چند فقره چک بانکی کردن برای پرداخت به فروشنده خلاصه که معامله انجام شد بنا به اصرار من شرط براین شدکه قولنامه به صورت سه دانگ سه دانگ مابین من وپدرم باشد واینکه کل مراحل کارانجام شد سند هم به صورت سه دانگ سه دانگ گرفتیم حالا شرط من این بود که این سه دانگ روبه نام پدرم میکنم ازاین بابت اگه موقعه ای به به دردسرافتادم یامشکلی برای من پیش آمد یادچار بدهی یاسانحه ای شدم حداقل بخشی ازاین سرمایه ودارایی ازبین برود واین امر کاملا شفاهی بوده حالا پدرم من به رحمت خدارفته ومن بی اطلاع ازاینکه پدربزرگ من که درقید حیات هست ارث میبره ازپدرم دچارمشکل شدم چون ادعای سهم والارث کرده مادر وخواهر من ازاین قضیه اطلاع دارن وهیچ شکایتی ویاطلبی ندارن حالا من به پدربزرگم میگم کل مبلغ خرید این ملک روازحساب شخصی خودم دادم خریدم پسرتوکه پولی نداشته خونه بخره قبول نمیکنه میخوام بدونم راهکارقانونی این کارچی هستش که ازطریق قانون طرح کنم تابتونم اون سه دانگ روبه نام خودم انتقال بدهم؟
واقعا افسردگی گرفتم داغون اعصاب وروانم به کلی بهم ریخته آروم قرارندارم خودم رودائم سرزنش میکنم که چه کاری بود آخه کردم که الان یک پیرمردبا88سال سن مدئی وارث خواه باشه که من حاصل یه عمرزحمت خودم رومفت ومجانی بدم به یک پیرمرد که 5تا وارث دارد واقعا توروبه خدا عاجزانه برام کاری کنید ممنونتون میشم دعا گو درضمن اگه واقعا ازدست کسی ازوکلا کاری بربیاد وباقطعیت قبول وکالت کنن من حاضربه دادن وکالت برای انجام کاردارم مورد شکایت هم شهر جدید ...دادسرای .....هستش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مربوطه نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد به لحاظ اهمیت موضوع شما

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه اموالی که مطابق استعلام از متوفی مانده و به نام ایشان باشد و یا هرگونه حساب بانکی به نام شخص ایشان مشمول ماترک است و به وراث مطابق قانون امور حسبی و بخش ارث قانون مدنی پرداخت می‌گردد مگر اثبات ادعایی مخالف با آن

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام پاسخ نیاز به توضیح دارد که با پیام مقدور نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با سلام . امکان اثبات مالکیت شما وجود دارد از طریق اینکه از حساب شما پرداخت شده و با استناد به شهادت شهود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مالکیت شما نسبت به سه دانگ اثبات گردد
شما باید با توجه به مفاد و شروط ‌مندرج در مبایعه‌نامه دادخواست حقوقی مناسب به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با شهود و سایر مدارک باید این موضوع اثبات شود