مشاوره حقوقی رایگان - بایگانی راکد

پرونده به بایگانی راکد پرونده های 5 ساله غیر ضروری و مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم یعنی چه؟ یعنی دیگه هیچ حکمی داده نشده وتمام شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم صادر شده است و پرونده به دلیل اجرا به بایگانی راکد ارسال شده است.
اگر حکم اجرا نشده باشد خواهان می تواند پرونده را پیگیری کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم صادر شده است لیکن اجرای حکم صورت نگرفته است و به همین علت به بایگانی راکد منتقل شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
این پرونده تمام شده است
تحت ‌شرایطی امکان به راه انداختن موضوع وجودم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حکمی که قبلا اجرا شده پرونده آن مشمول مرور زمان و به بایگانی راکد ارجاع شده است

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

ظاهرا حکم اجرا و پرونده بایگانی شده است، این کدهای آماده را کارمندان موقع مختومه کردن وارد میکنند و اگر پرونده اقدامی دارد حضورا به شعبه مراجعه نمایید.