مشاوره حقوقی رایگان - شرایط سختی کار

با عرض درود خدمت تمام وکلای عزیز و عرض تشکر از ایشان یه سوال دارم خدمتتون راجع به سختی کار .
من 173 روز توی شرکت پرسکاری که کارش سنگین بود واقعاً سخت بود کار کردم ، الان اومدم بیرون تو حساب کتاب که کم زدن بابت سختی کار هم هیچی ندادن میتونم بروم شکایت کنم؟
با توجه به کار کردن زیر شیش ماه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حقوق و مزایای شما از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کرده
آنگاه تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری دادخواست طرح و دفاع نمایید
اگر محکوم شوند علاوه بر حقوق و مزایا وفق مصوبات اداره کار و تادیه حق بیمه به صندوق تامین اجتماعی به دو تا ده برابر بیمه ای که واریز نشده است کارفرما مطابق قانون باید جریمه گردد این مبلغ نیز به روز است…

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید اداره کار طرح شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید از طریق وزارت کار شکایت نمایید