مشاوره حقوقی رایگان - رضایت از کروکی افسر

باسلام بنده راتتده تریلی شرکتی هستم یک ماه پیش با ورودی پل برخورد کردم اکنون بیمه از من میخواهد تا در دفترخانه بنویسم که بنده از کروکی افسر رضایت دارم و تقصیر خودم را در کروکی قبول دارم......
آیا این رضایت نامه به ضرر من نمیشود که خسارت را به گردن من بندازند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک نوع اقرار است بعداً از شما خواهند گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
علیه شما ممکن است استفاده شود
اگر تقصیر کرده ابد باید خسارتی را به بیمه تادیه کنید تحت شرایطی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تقصیر کرده ابد باید خسارتی را به بیمه تادیه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی ندارید مشکلی پیش نمیاد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعدا ممکن است بیمه قسمتی از خسارت را از شما مطالبه نماید