مشاوره حقوقی رایگان - زنای به عنف

سلام خانومی از من شکایت کرده و گفته به زور رابطه برقرار کرده با من هر دو متاهلیم ولی فیلم و پیامک هیچ زوری درکار نبوده و ایشون رضایت بی قید شرط داده و بنده تو دفاعیاتم گفتم چهار ماه با زنم رابطه نداشتم ویک ماهه در دسترسم نبوده رفته شهرستان و گفتم هیچ رابطه ای نداشتم و شاکی دوباره که آمده گفته پول گرفته برا این کار و در منزل من قسم خورده مجردم ولی در پیامک گفته متاهلم حکم چی میشود با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت اگر زنا ثابت نشود احتمال اینکه حد تازیانه یعنی 100 ضربه شلاق مجازات شوید امکان‌پذیر است مگر به دلایلی مجازات منتفی شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دلایل و مدارک پرونده وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه زیاد سختگیری نمی کند و مجازات با شرایط احصان صادر نمی شود.
در دادگاه لزومی نداشت به رابطه جنسی اقرار کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما انکار مکنید تا زنا ثابت نشود اگر دون زنا ثابت شد محکوم به شلاق میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست رسیدگی شود و اثبات گردد صرف ادعا کفایت نمی‌کند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به محتویات پرونده بستگی دارد قابل پیش‌بینی نیست.
موفق باشید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید