مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور زیر 18

سلام میخواستم بپرسم من قصد خرید موتور رو دارم و زیر سن 18 هستم پدرمم خارج کشور هستند مادرم میتواند جای ولی سند رو امضا کند؟

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اگه مادر قیم شما باشند میشه اگرنه میتونین موتور را به نام مادر بخرین

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر این اختیار به طریق قانونی به ایشان داده شده است(قیمومت یا حضانت) بله

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالت از راه دور کاری پدرتان به عنوان ولی به مادرتان جهت خرید موتور اعطا نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قیمومت شما را داشته باشد بله