مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس

با بنده رو با یک گرم و 90 سانت شیشه دستگیر کردند که دادگاه محترم بنده رو به 2 سال حبس تعزیری 10 میلیون تومان جزای نقدی و 45 ضربه شلاق محکوم کردن اما در ادامه یک سال و سه ماه از حبس رو به مدت یک سال تعلیق کردند سوالم اینه که 9 ماه دیگه باقی مونده رو من باید به زندان برم.؟ و آیا به صلاح هست که به حکم اعتراض کنم و یا تسلیم به رای بشم ؛ ضمناً فاقد سابقه کیفری هستم .ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با تسلیم به رای درخواست تخفیف مجازات بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت قطعیت رای بله باید به زندان بروید .
در صورت درخواست تسلیم به رای یک چهارم مجازات تخفیف می یابد.
موفق باشید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با تسلیم به رای قاضی میتواند تا یک چهارم مجازات را کسر نماید.بهتر است با وکیل کیفری در این خصوص مشورت نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای تحمل حبس به زندان معرفی خواهید شد و در آنجا با توجه به وضعیت فردی شما و تصمیم شورای زندان از نهادهای ارفاقی و تاسیسات حمایتی برخوردار خواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اما می‌توانی درخواست تسلیم به رای داشته باشید یا آزادی مشروط