مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات

با سلام . بنده به خاطر اخلال در نظم عمومی و جراحت عمدی محکوم به 6 ماه حبس تعزیری شدم اما رای دادگاه غیابی بوده و رضایت شاکی هم دارم الان میخواستم بدونم واخواهی بدهم بهتره یا اینکه تسلیم به رای بدهم و تخفیف مجازات بگیرم . اگر واخواهی بدم امکانش هست ک رای تبدیل به مجازات نقدی بشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

با سلام در وهله اول واخواهی و سپس در صورت محکومیت تسلیم به رای

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هیچکس نمیداند پس از واخواهی مجازات چه میشود، لکن نتیجه واخواهی رسیدگی مجدد و نتیجه تسلیم به رای تخفیف مجازات مذکور در رای است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
واخواهی بزنید بهتر است.
اگر بعد از واخواهی همان شش ماه را تایید کرد می توانید مجدد تجدیدنظر خواهی کنید و یا اینکه تسلیم به رای بزنید.
توجه داشته باشید اگر واخواهی کنید با توجه به رضایت شاکی ممکن است دادگاه مجازات را تخفیف بدهد و یا اینکه تبدیل به جزای نقدی بشه.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

واخواهی در صورتی ست که ابلاغ واقعی به شما نشده باشد به احتمال زیاد واخواهی رد می‌شود بهتر است تسلیم به رای شوید تا مشمول ماده 442 قانون آیین دادرسی کیفری گردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول واخواهی کنیداگر بعد از واخواهی همان شش ماه را تایید کرد می توانید مجدد تجدیدنظر خواهی کنید و یا اینکه تسلیم به رای بزنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید ابتدا واخواهی دهید سپس تصمیم بگیرید تصمیم به رای داشته باشید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

واخواهی کنید.
حق تسلیم به رای برایتان محفوظ میماند‌.