مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن تعویض پلاک

سلام من ماشین گرفتم مالیات رو خلافیش رو که صفر نکرد فروشنده 5مورد خلافی روی پلاکشون داشتم زنگ زده میگه وکالت نمیدهم روی پلاکم نمره منفی داره باید 7 میلیون پول بدید تا وکالت بدهم الان من راهی دارم زود تعویض پلاک کنم ایاماشین پارکینگ میرود برای اینکار یاخیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده ملزم به انجام لوازمات انتقال و تحویل مدارک است از جمله ارائه وکالت جهت تعویض پلاک و در صورت امتناع از سوی قانون الزام می‌شود لذا اظهارنامه ارسال کنید پس از آن طرح دعوی نمایید