مشاوره حقوقی رایگان - توهین و افترا در پیامک

کسی که همسرش از طریق پیامکی که برای او ارسال شده اون پیامک را بدون اطلاع به شخصی که بهش توهین شده میفرستد حکمش چی هست؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

آن شخص میتواند شکایت توهین کند و مجازات اکثرا جزای نقدی مینویسند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر تنها توهین باشد جزای نقدی مجازات افترا نیز شلاق و حبس است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتواند مجازات توهین و افترا داشته باشد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

توهین و افترا.
متن پیام باید معلوم باشد تا دقیقا راهنمایی شوید.
بسته به نوع توهین دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازات توهین ساده 6تا 24میلیون تومان است اگر مشمول قذف نباشد