مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل عیب موتوری

سلام . خودرویی را با خودروی خودم معاوضه نمودم ودرتعویض پلاک متوجه تعویض موتورخودرو طرف مقابل شدم و تعویض بدون مجوز بوده وپلاک تعویض نشد ودر مبایعه نامه ذکر شده هرعیب درخودرو به عهده فروشنده میباشد و اظهارنامه ای مبنی بر فسخ معامله فرستادم که اعتنایی نکرد و طی فرایند قضایی حکم فسخ معامله را پس از دوسال گرفتم و خودرو راباحکم توقیف در پارکینگ توقیف نمودم . الان خوانده رفته و شکایت ثبت نموده که دراین مدت مخارجی را روی خودرو انجام داده ام که باعث بالارفتن قیمت خودرو شده و فاکتور سازی نموده . درصورتی که نامبرده از خودروی اینجانب به مدت 2.5 سال استفاده نموده وبدون اجازه وعدم تعویض پلاک اقدام به تغییر لوازم خودرو نموده . آیا شکایتش نتیجه دارد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فسخ مطابق با قانون شرایط خاص خود را دارد و فوری است از طرفی پرسش شما نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه هزینه ها صرف لوازم مصرفی شده باشد قابل قبول نیست چرا که از آن استفاده کرده است .
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به نوع هزینه ها دارد
باید مشخص گردد که ایا انجام هزینه ها باعث بالا رفتن قیمت شده است یا خیر
و ..

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید