مشاوره حقوقی رایگان - اخراج دانشگاه فرهنگیان

سلام من دانشجوی ترم 3 فرهنگیان هستم به خاطر عکس پروفایل که فقط برای مخاطبین خودم قابل مشاهده بوده
بعد از مصاحبه گزینش حکم فرستادن عدم اشتغال رو برای اداره ام فرستادند و دو ماه فرصت اعتراض دادن بنظرتون حکم قابل تغییر هست و شرایط من خیلی حاده؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اگر خوب دفاع کنید اری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
توسط وکیل یا با همکاری یک وکیل همکار اقدام به تنظیم لایحه اعتراضیه مستدل و مستند نمایید ،در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر یا تنظیم از طریق سایت با بنده تماس بگیرید لازم به ذکر است اوراق بسیاری در این خصوص برای همکارانتان توسط بنده تنظیم گشته است که مفید بوده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله به صرف این موضوع نمیتوانند به اینده شما چالش ایحاد نمایند اعتراض نمایید