مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

سلام وقت بخیر سوال در مورد شرکتی که 6 ماه بود مشغول به کار بودم و به دلیل عدم پرداخت حقوق ومزایا وبیمه از شرکت خارج شدم و بعد مدتی از من قرار داد خالی سفید امضا گرفتند و من تجربه نداشتم و نمی دانستم امضا کردم و بعد از شرکت خارج شدم و بعد چند سال تازه فهمیدم با هماهنگی دفترخانه برام اقرار نامه تنظیم کردم و بدون اطلاع ورضایت اینجانب تمام حقوق و حقوقم گرفتم ولی درحالی که هیج مبلغی به حسابم واریز نکردند و من اصلا نه دفترخانه رفته باشم و امضا کرده باشم برای من سند سازی کردن دفترخانه و شرکت که کار میکردم در این خصوص راهنمایی میخواستم هم در خصوص گرفتن حق و حقوق که 6 ماه کارکرده بودم و فقط 3 ماه آخر من بیمه رد کردن از تامین اجتماعی و بدون هیج واریزی حقوق هم که اون دفترخانه چطور تونسته برای من سند تسویه حساب ثبت کند بدون رضایت و امضا من و بعد چند سال از سایت ثبت من متوجه این موضوع شدم سپاس از راهنماییتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه روابط کارگر و کارفرما اقدام به ثبت نام و احراز هـویت نموده و سپس با ثبت شکایت تان موضوع را از طریق اداره کار پیگیری کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سند رسمی بدون حضور و امضای شما محال است ثبت شده باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سند قابل استناد نیست
شما می توانید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را مطرح نمایید
شما می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول بر علیه سردفتر و مدیرعامل را مطرح نمایید
و

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید