مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

سلام می بخشید من 4 ماه از مرداد پارسال در شرکتی کار می کردم و پس از اخراج هیچ حقوقی ندادند چون قرارداد نداشتم ولی نامه هایی از ارگان ناظر به نام خودم دارم و یک ماه فقط بیمه رد کردند و حقوق نیمه اون یک ماه. چون مدارک دادگاه پسند نداشتم و تهدید کردند شکایت نکردم. اگر الان شکایت کنم خسارت تادیه از مرداد تا حالا به من تعلق می گیرد؟ مرسی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
از تاریخ دادخواست در اداره کار محکوم شوند
خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر بله امکان طرح دعوا وجوددارد وبه آن خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در اداره کار حقوق معوقه پرداخت می شود نه خسارت تاخیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید از طریق اداره کار نسبت به شکایت اقدام نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که در آنجا فعالیت داشته‌اید واشتغال داشته‌اید می‌بایست بیمه حقوق و سایر سنوات شما پرداخت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست و یا اظهارنامه قابل طرح است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید