مشاوره حقوقی رایگان - برگشت مبالغ کسر شده

سلام.اینجانب سال 66درعملیات بیت المقدس 2ماوت عراق دچار موج گرفتگی شدم ودرچادرهای صحرایی بستری وسپس بارضایت خودم ترخیص شدم وهیچ پرونده جانبازی ندارم ولی ازهمان سال دچارسردردهای شدیدوقرصهای اعصاب وروان استفاده میکنم وگاهی هم دربیمارستان بستری میشوم.اینجانب کارمنددانشگاه علوم پزشکی هستم .28 سال سابقه کارودرروستا انجام وظیفه میکنم.سال 1400رفتم کمیسیون پزشکی و5درصد جانبازی به من تعلق گرفت.ومدارک جانبازی راامسال به کارگزینی محل کاردادم.سوال بنده این است که مبالغ کسرشده ازفیش حقوقیم مانند .مالیات .بیمه .بازنشستگی درسال های قبل آیا می توانم پیگیرشوم تامبالغ کسرشده را به حساب اینجانب واریز کنند؟ لطفاراهنمایی بفرماید.باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به شکل حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید