مشاوره حقوقی رایگان - عودت چک

سلام چندی قبل وکیلی به اشتباه پدر سالمند ما را که فاقد شنوایی است و کمی آلزایمر فریب داد و قول داد در پرونده ای که مختومه شده مجددا رای بگیرم و 5 فقره چک به هر کدام به مبلغ 4 میلیون اخذ کرد ولی کاری انجام نداد و چک اول هم پاس کرد بعد از پیگیری های زیاد شماره تلفن و آدرس خود را عوض کرد تا مجبور به شکایت و رسیدگی از کانون وکلای تهران شدیم و متوجه شدیم دارای سوابق خلاف زیادی است و با حکم پروانه وکالت آن ابطال گردید.سوال این که چگونه میتوانم مبلغ فوق و بقیه چک ها را پس بگیریم تا بعدها دچار سوء استفاده نشود.ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بدوا اظهارنامه ارسال
افاقه نکرد
دادخواست متناسب مطرح گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بدوا اظهارنامه ارسال سپس دادخواست دهید
قرارداد های مربوطه انعقاد یافته فی مابین نیز حائز اهمیت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به طرفیت ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعمال ماده 14 نمائید و سپس شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام بستگی به قرارداد فی مابین و شرایط آن دارد می‌توانید در صورت داشتن شرایط دعوی استرداد لاشه چک را در دادگستری مطرح نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید