مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه ملک سند زده شده

250 متر با ملک در سال 85 به شخصی از آشنایان درستم طی ورقه دستی نوشته شدکه از کل مبلغ مورد توافق تقریبا نیمی از آن پرداخت از طرف فروشنده ‌به صورت اقساط که بیش از نیمی آن باقی مانده و خریدار ادعا کرد برای نیم آن باید سند را گرو گذاشته و بعد بقیه را پرداخت کند .آن موقع اعتماد کردم و سند زدم ولی پول پرداخت نشد .اگر ثابت کنم .حکم حقوقی آن چه میشود .
خاطر نشان میکنم من از سال 87 درگیر کلاهبرداری شدم که تا سال 96 طول کشید . و برای همه آن مدرک دارم .
حکم شرعی و قضایی آن چیست؟
در ضمن طرف بنده بعدا متوجه شدم خلافکار بوده و من در جریان نبودم. با این که سند زده شده و خریدار به عللی خودکشی کرده و ‌وراث را در جریان گذاشتم ولی بی اعتنا ملک را به کسی دیگر فروختند.
حالا میتوانم شکایت کنم.
من به دلایل مختلف مغموم شدم و در گیر دادگاه بزرگتر شده که تا سال 96 ادامه داشت
میتوانم شکایت حقوقی کنم
تمام مدارکی که ممکنه لازم باشه در اختیار یا جمع و جور میکنم
من که ورشکست شدم شاید بتونم از طریق دادگاه به حقم برسم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید همان سال 85 که نیمی از ثمن معامله را پرداخت نکرد باید دا‌دخواست مطالبه ثمن معامله می دادید که در این صورت می توانستید همان زمان پول خود را بگیرید و خسارت تاخیر نیز پرداخت می شد.
در حال حاضر نیز می توانید دادخواست حقوقی مناسب بدهید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید دادخواست به ثبت برسانید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر مابقی ثمن معامله را دریافت نگردید با اثبات آن میتوانید دادخواست مطالبه ثمن را به طرفیت وراث اقامه نمایید بهتر است مدارک را نزد وکیل برده و مشاوره حضوري بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد ورقه دستی و دیگر اسنادی که در اختیار دارید دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع عقد بیع و مطالبه وجه مبنی بر مابقی ثمن را به طرفیت وراث خریدار از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

ابتدا باید مدارک مطالعه شود.با توجه به توضیح مختصر شما دادخواست مطالبه ثمن نزدیک به ذهن می باشد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید