مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری پیج اینستاگرامی

سلام من از پیج اینستاگرامی خرید کردم که بعد از واریز وجه دیگر پاسخگو نبودن از چه طریق میتونم اقدام کنم برام امکان پیگیری حضوری وجود ندارد اینترنتی میتونم اقدام کنم ممنونم ازتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به فیش واریز وجه می توانید اقدام کنید.
به جرم کلاهبرداری رایانه ای امکان شکایت هست.
همچنین به صورت حقوقی هم می توانید الزام به ایفای تعهد یا مطالبه وجه بخواهید.

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

سلام شکایت کیفری مطرح کنید واز طریق پلیس فتا پیگیری می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت حساب بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت صاحب حساب بانکی کارت مقصد از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به شکایت کنید تا جهت پیگیری به پلیس فتا ارجاع شود

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

باید حضورا به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید یا اگر نمیتوانید وکیل بگیرید.
بسته به مستندات شما،یا شکایت کلاهبرداری یا مطالبه وجه پرداختی باید مطرح کنید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود باید شکایت کنید یا خودتان شخصاً یا به وسیله وکیل

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید پرونده به پلیس محترم فتا ارجاع می‌شود در آنجا می‌توانید شماره حساب شخص را مسدود نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری کلاهبرداری رایانه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر مبلغ بالایی هست شکایت کیفری مطرح کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اول از طریق شکایت و پلیس فتا پیگیری کنید. اگر موضوع کلاهبرداری نباشد باید دادخواست بدهید