مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

سلام من یه چک سفید امضا به یه نفر دادم بابت امانت رسید سفید امضا بودن را دارم و همچنین نظر کارشناس دادگاه بابت امانی بودن و در ته چک هم قید شده امانت ولی طرف چک را برگشت زده و خیانت کرده و کلا پرداخت نمودم شکایت کیفری کردم بابت سوء استفاده از سفید امضا که قاضی حکم داد دادن چک بابت مراودات مالی بوده و نتیجه نگرفتم باید چکار کنم آیا با این مدارکی که دارم میتونم به صورت حقوقی مطالبه وجه چک به لحاظ امانی بودن بدهم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید
بنظر آری امکان پذیر است اگر ادله محکمه پسند دارید
زیرا
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه رأی کیفری در خصوص خیانت در امانت را به سود خود أخذ ننموده‌اید فلذا در دادگاه حقوقی به نتیجه‌ای نخواهید رسید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به مفاد رای کیفری دارد.اگر صراحتا این مواردی که میفرمایید منعکس شده باشد،شانس شما برای رای گرفتن بسیار اندک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به عدم اثبات خیانت در امانت برای گرفتن نتیجه حقوقی هم شانس کمی هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام پرونده حقوقی اصولا تابع پرونده کیفری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات موضوع و دادنامه صادره است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دلیل اینکه وجه چک را پرداخت گردید چه بود ؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دقیق تر دارد باید ابتدا خیانت در امانت اثبات شود تا بتوانید وجه آنرا مطالبه نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با وجود رای خیانت در امانت نسبت به شما بعید است به نتیجه برسید اظهار نظر دقیق مستلزم گفتگوی متقابل است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست توقف عملیات اجرایی نمایید لذا در این خصوص هرگونه شکایت کیفری بنظر می‌رسد رد شود اما مطالبه لاشه چک در دادگاه حقوقی متصور است

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

باید در دادگاه حقوقی عدم بدهی خود را اثبات کنید.