مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل در پرونده کیفری

سلام و عرض ادب
چندین سال در جایی کار کردم و بعد از خروج از مجموعه بدلیل نپرداختن مزایای قانونی ام، به اداره کار شکایت کردم و در رای بدوی کارفرما محکوم شد و به رای صادره اعتراض کرد و در جلسه ی تجدید نظر تعدادی مفاصا حساب سفید امضا که در طول سالیان، سالانه با تهدید به اخراج از من دریافت کرده بود را پر نموده بود و کپی برابر اصل و نه اصل آنها را ارائه داد. من به سفید امضا بودن آنها اشاره کردم و برای روشن‌شدن موضوع رئیس جلسه گفتند که باید برید دادسرا شکایت کنید. در دادسرا طرح شکایت کیفری سوء استفاده از سفید امضا و سند مجعول نمودم، کارفرما وکیلی اخذ نموده و از ارائه ی اصل اسناد به منظور کارشناسی خط خودداری نموده و جرم ایشان محرز نشد اما اسناد از اعداد دلایل ایشان خارج شد. الان ادعا دارند که هزینه ی وکیل ایشان را باید پرداخت کنم، آیا پرداخت هزینه ی وکیلش برعهده ی من است؟ معمولا در قراردادهای وکالت حق الوکاله طبق حداقل تعرفه قید می‌شود و حداقل تعرفه مطابق با موضوع پرونده یک میلیون تومان است اما ایشان حداکثر را درخواست دارد و 50 میلیون درخواست نموده است ، خواستم بپرسم حق الوکاله ی داخل وکالتنامه الکترونیکی ملاک است یا هرچه ایشان ادعا کنند که به حساب وکیل واریز شده؟ اصلا با توضیحاتی که دادم حق الوکاله بر عهده ی من است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید وکیل را راضی کرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به میزان ابطال تمبر مالیاتی
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرداخت حق‌الوکاله وکیل طرف مقابل طبق تعرفه قانونی لحاظ می‌شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق الوکاله وکیل چیزی که در قرارداد الکترونیکی قید شده ملاک است

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر حق الوکاله وکیل همان چیزی است که در قراراد الکترونیک قید شده ملاک است ودرصورتی که بالاتر از تعرفه قید کرده باشند در قرارداد الکترونیک تعرفه ملاک است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرداخت حق‌الوکاله وکیل طرف مقابل طبق تعرفه قانونی لحاظ می‌شود.

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

ملاک حق الوکاله توافق وکیل و موکل است به شرط ابطال تمبر وکالتی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق الوکاله بر عهده شما نیست چون پرداخت خسارت ایشان ( حق الوکاله وکیلش ) شرایطی دارد که شما شرایط آن را ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغی که در قرارداد درج شده است ملاک است

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

مبلغ مندرج در قرارداد الکترونیک اگر کمتر از حداکثر تعرفه باشد ملاک است در غیر اینصورت تعرفه ملاک است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر محکوم شدید ایشان می توانند خسارات دادرسی از جمله حق الوکاله وکیل در حد تعرفه را از شما مطالبه نمایند.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

حق الوکاله قراردادی که به دادگاه ارائه شده ملاک است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر مبلغی که به وکیل داده باشد مطابق ماده 10 و ماده 19 لایه استقلال کانون وکلای دادگستری صحیح است ما جهت وصول از شما مطابق تعرفه عمل می‌شود و مبلغ توافقی ایشان با وکیل ملاک نیست