مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دریافتی در فیش حقوقی

300 تومان خواستن و گفتن کارمند دولت باشد کافی هست . فیش حقوقی بنده 5600 تومان هست ولی قبول نمیکنند ؟ چاره چیه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . بنده خدا حدود 4ماه هست بازداشت شده ولی به غیر از من کفیل دیگه ای نداره

پاسخ ها :

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-متاسفانه توان مالی شما جهت پرداخت وجه الکفاله توسط بازپرس احراز نشده و طبق قانون شرط پذیرش کفالت احراز ملائت کفیل است.
ماده 221 قانون آیین دادرسی کیفری
کفالت شخصی پذیرفته می‌شود که ملائت او به تشخیص بازپرس برای پرداخت وجه الکفاله محل تردید نباشد. چنانچه بازپرس ملائت کفیل را احراز نکند، مراتب را فوری به نظر دادستان می رساند. دادستان موظف است در همان روز، رسیدگی و در این باره اظهار نظر کند. تشخیص دادستان برای بازپرس الزامی است. در صورت تایید نظر بازپرس توسط دادستان مراتب در پرونده درج می‌شود.
تبصره- پذیرش کفالت اشخاص حقوقی با رعایت مقررات این ماده بلامانع است.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
پذیرش درخواست تامین به نظر مقام قضایی بستگی دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با مقام تحقیق در اینخصوص صحبت کنید

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام چنانچه وثیقه دارید وثیقه بسپارید وچنانچه ندارید اعتراض به قرار نمائید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متهم از مقام قضایی می تواند تخفیف تامین را بخواهد .

ماده 244 قانون آیین دادرسی کیفری
دادستان در جریان تحقیقات مقدماتی تا پیش از تنظیم کیفرخواست می‌تواند تشدید یا تخفیف تامین را از بازپرس درخواست کند. هرگاه بین بازپرس و دادستان موافقت حاصل نشود، پرونده برای رفع اختلاف به دادگاه ارسال می شود و بازپرس طبق نظر دادگاه اقدام می کند. پس از تنظیم کیفرخواست نیز دادستان می‌تواند حسب مورد، از دادگاهی که پرونده در آن مطرح است، درخواست تشدید یا تخفیف تامین کند. متهم نیز می‌تواند تخفیف تامین را درخواست کند. تقاضای فرجام خواهی نسبت به حکم، مانع از آن نیست که دادگاه صادر کننده حکم، به این درخواست رسیدگی کند. در صورت رد درخواست، مراتب رد در پرونده ثبت می‌شود. تصمیم دادگاه در این موارد قطعی است.
تبصره 1- تقاضای دادستان یا متهم به شرح مقرر در این ماده، در مورد تشدید یا تخفیف نمی‌تواند بیش از یک ‌بار مطرح شود.
تبصره 2- چنانچه به نظر دادگاه، قرار تامین صادره متناسب نباشد، نسبت به تخفیف یا تشدید آن اتخاذ تصمیم می‌نماید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این موضوع از اختیارات مقام رسیدگی کننده است