مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیامک فحاشی

سلام توی سایتی اگهی برای استخدام دیدم گفته بودن برای استخدام به یک آیدی پیام بدهم پیام دادم خیلی محترمانه که برای استخدام صحبت کنم و اون آقا یکباره پیام دادن که من فحش میدهم مشکلی که نداری و من خوب شوکه شدم و گفتم که چرا آقا مشکل دارم خوشم نمیاد لطفا این کار رو نکنید و این اقا اصلا جدی نگرفتن و گفتن بابا سخت نگیر و ناراحت نشو و شروع کردن همچنان فحش های ناموسی و رکیک و زشت دادن به من و القاب بدی به بستگانم دادن و من خوب حالم خیلی بد شد و گفتم که اقا لطفا فحش ندید و اون اقا گفتن که مهم نیست هزینه اش رو میدهم شماره کارت بده پولش و میزنم برات و من گفتم اقا خودتون هم دوست دارین کسی بهتون فحش بده و سریع از پیام هاش اسکرین شات گرفتم که مدرک باشه برام و خب آدرس محل کارشون رو هم دارم به نظرتون میتونم به دلیل توهین و پیام های زشت فحش های ناموسی القاب بدی که به خانواده و خودم دادن شکایت کنم به جایی میرسه ؟ جرم محسوب میشه شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بله توهین ساده وتوهین قذفی جرم محسوب شده وقابل مجازات است البته در صورت اثبات

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بله جرم محسوب میشه و مجازاتش جزای نقدی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بله امکانش هست. اگر درمشهد هستید جهت مشاوره درخدمنم 09155077604

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین به اشخاص عادی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

فحاشی و توهین و نسبت دادن ناروا(افترا) جرمه،اثباتش البته به عهده شماست..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعا
شما می توانید شکوائیه توهین و قذف و افترا را مطرح نمایید

سید عزیز رشیدی زاد

جناب آقای سید عزیز رشیدی زاد :

با سلام
بله ، حسب ماده 608 قانون تعزیرات مصوب سال 1375 ، قابل پیگیری و تعقیب ، خواهد بود و چنانچه توهین مصداق قذف باشد ، دارای حد شرعی میباشد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله قطعا جرم است و مجازات خواهد داشت

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

بله با عناوین توهین استعمال الفاظ رکیک شکایت را مطرح بفرمایید جریمه نقدی به عنوان مجازات ایشان در نظرگرفته میشه