مشاوره حقوقی رایگان - باغ مشاعی

با سلام من 45سهم از90سهم باغ مشاعی راقولنامه کرده ام ولی افراز نشده کل باغ مال 2شریک است ایا با توجه به اینکه شریک مشاعی قولنامه فروش سهم مشاعی را امضاء نکرده قولنامه فروش باغ باطل است یا نه؟ ممنونم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
خیر فروش مال مشاع نسبت به سهم مانعي ندارد.
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورتیکه به مشاعی بودن مالکیت تصریح شده باشد مشکلی ایجاد نخواهد شد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام هر شریک می‌تواند سهم خود را بفروشد و این موضوع اشکالی ندارد و معامله صحیح است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. تصرف حقوقی شریک مشاعی ( فروختن) اشکالی ندارد و معامله صحیح است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ معامله انجام شده از اعتبار و ارزش قانونی برخوردار است.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر به اندازه سهم خودش فروخته ایرادی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

هرشریک سهم مشاعی خودشو می‌تواند بفروشد و مشکلی نیست . اگر درمشهد هستید جهت مشاوره درخدمنم 09155077604

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورت فروش سهم خودش مانعی نیست ضمن آنکه برای شریک دیگر در مهلت حق شفعه ایجاد میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن قولنامه و جزئیات شرایط فسخ قرارداد شما دارد که باید خوانده شود تا طی گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر معامله صحیح و قانونی است
ولی مالکیت شما به صورت مشاعی خواهد بود و مفروز نیست
و

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

بله معامله صحیح است. ولی شریک دیگر حق شفعه دارد

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
بیع نسبت به سهم شریک دوم فضولی است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باطل نیست ولی شریک دیگر حق شفعه دارد. یعنی پس از اینکه به فروش آگاه شد فورا می تواند پولی را که شما داده اید به شما بدهد و مالک کل باغ شود.