مشاوره حقوقی رایگان - روند کند پرونده کلاهبرداری

سلام خسته نباشید حدود چهار سال پیش یک کلاهبردار پول من رو برد من تنها نه حدود 600 نفر پولشون رو باختن بعد از چند ماه کلاهبردار دستگیر شد و چند تا خونه که با اون پولا گرفته بود رو هم ضبط کردند ولی با گذشت این چند سال هنوز پرونده ما به نتیجه ای نرسیده پرسیدم از دادگاه گفتند که ما خونه هاش رو برای مزایده میگذاریم و کارشناس قیمت میگذارد ولی اون طرف میاد اعتراض میگذارد رو قیمت و مزایده رو لغو میکند میخواستم بپرسم که آیا اینطور چیزی صحت داره؟ اگه داره با گذشت چند سال مگر چند بار میتونه اعتراض کنه؟ پول ما روز به روز داره بی ارزش تر میشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

طیبه جمال زاده

طیبه جمال زاده :

سلام
بله متاسفانه طواری دادرسی در بخش اجرا وجود داره
هر چند سال زمان ببره پول شما به نرخ بانک مرکزی با دیرکرد حساب میشه
موفق باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وصول مبلغ شما به نرخ روز محاسبه و پرداخت خواهد شد

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
متاسفانه اطاله دادرسی مخصوصا در بخش اجرا و پرونده های کثیرالشاکی زیاد است اما در صورت اتحاد شکات و پیگیری مداوم ترجیحا با وکیل دادگستری می توان اندکی از این اطاله را کم کرد وکیل دادگستری با تسلط بر مواد قانونی هر جا وقفه ی غیر موجه یا اعتراض خارج از مهلتی را ملاحظه کند کتبا از مراجع مربوطه پیگیری و در تسریع اجرای رای یاری دهنده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از مزایده قیمت کارشناسی به طرفین ابلاغ می شود تا اگر اعتراض داشته باشند اعلام کند و یک هفته مهلت می دهند و تا پایان کارشناسی مزایده انجام نمی شود.
ممکن است چند بار به نظریه کارشناسی اعتراض سده باشد که این موضوع باعث می شود روند پرونده زمانبر شود که اگر طرفین پرونده موضوع را پیگیری کنند سریع انجام می شود.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام وصول مبلغ شما به نرخ روز محاسبه و پرداخت خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
5 بار و هر بار حدود شش ماه طول می‌کشه
چند نفر با هم یک وکیل بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مبلغ شما به نرخ روز حساب میشود بهتر است وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله متاسفانه طواری دادرسی در بخش اجرا وجود داره
هر چند سال زمان ببره پول شما به نرخ بانک مرکزی با دیرکرد حساب میشه

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود برای پیگیری موضوع وکیل دادگستری بگیرید