مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجدد نام

سلام . من نزدیک یک سال میشه اسمم رو با رای دادگاه عوض کردم (تطبیق جنسیت از دختر به پسر ) ولی الان به دلیل اینکه خانواده از اون اسم خوششون نمیاد و اصلا با اون اسم صدام نمیکنند پیشیمون شدم آیا میتونم اسمم رو از آرش به آراد عوض کنم به ثبت احوال مراجعه کردم گفتن فقط یک بار میشود ‌. لطفا اگه راه دیگه ای داره راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از ثبت احوال استعلام بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق ثبت احوال امکان پذیر نیست ولیکن از طریق طرح دادخواست در دادگاه خانواده امکان اخذ رأی وجود دارد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام بله مطابق قانون فقط یک بار امکان تغییر نام وجود دارد

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
شرایط تغییر نام کوچک در ماده 20 قانون ثبت احوال ذکر شده است و شما بعد از تغییر نام بخاطر تغییر جنسیت دیگر شانسی برای انجام این کار ندارید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام از طریق ثبت احوال امکان پذیر نیست ولیکن از طریق طرح دادخواست در دادگاه خانواده امکان اخذ رأی وجود دارد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام ؛ بله از طریق دادگاه این امکان وجود دارد ؛ به یکی از دفاتر خدمات قضائی مراجعه واقدام نمائید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست تغییر نام در دادگاه مطرح نمایید
و شما باید دلایل خود را ارائه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت خیر از دادگاه اقدام نمایید

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

باسلام
اصولا امکان پذیر نمی باشد.

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
باید از طریق دادگاه اقدام گردد.