مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام
امروز با شماره تهران با من تماس گرفته شد که به خاطر تراکنش های اخیر در درگاه های پرداخت اینترنتی برنده یک گوشی و ساعت شدم و جزئیات کامل خرید های من از سایت های اینترنتی را همراه با آدرس منزل میدونست میخواستم بدونم کلاهبرداری هست یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه ایشان کلاهبردار است یا خیر قابل پیشگویی و پیش بینی از سوی وکیل نیست شما احتیاط لازمه را به عمل آورید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این یک کلاهبرداری است و توصیه اکید می‌شود که در این رابطه اقدام نفرمائید.