مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارزی به نام من

سلام وقت بخیر
تورو خدا راهنمایی کنین
من با یک صرافی تلگرام آشنا شدم که قرار بود من برای خودش ارز تتر بخرم و اون به مشتریانش بدهد و یک سودی هم به من بده، اما صراف تتر ها رو دریافت کرده ولی به مشتریانش نداده است
الان مشتری ها فکرمیکنم من صراف هستم و میگن ما پول به کارت شما ریختیم و میخوان از من شکایت کنند
این صراف شماره کارت من رو بجای شماره کارت خودش جا داده که پولو بریزم ب کارت من
به نظرتون چیکار کنم؟؟؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با توجه به دلایل طرح شکایت نسبت به صراف کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما مسؤل هستید
مگر خلاف آن ثابت شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پول‌های واریزی به حساب شما مطابق قانون مدنی و قاعده اکل مال به باطل استرداد به صاحبان می‌شود شما می‌توانید علیه صراف طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما مسوولید ولی شما هم میتوانید ازصرافی شکایت کنیذ

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

متاسفانه نمیتوانید اقدامی انجام دهید. قانونا باید مبالغ واریزی را مسترد کنید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

متاسفانه در دردسر بزرگی افتاده اید.باید کلیه مدارک مربوطه را ارایه نمایید و از همکاران وکیل برای دفاع استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرمی متوجه شما به دلیل عدم‌آگاهی نمی‌باشد لیکن شما مسئولیت مسترد نمودن مبالغ به صاحبان اصلی آنها را دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از شخص کلاهبردار شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید