مشاوره حقوقی رایگان - نظریه پزشکی قانونی

سلام وقت بخیرمن تو یه سرقت از منزلم وزورگیری وکتک کاری خودم کتف چپم کلا ازجا دررفت وحالا پزشک قانونی بعد جلسات زیاد معاینات انواع متخصص یه برگه بهم داد که نوشته کارشناسان پزشک قانونی برای تأیید نقص عضو بعد گفتن برو یک هفته دیگر جواب میاد کلانتری مربوطه الان جوابشو گرفتم نوشته درصورت اثبات ایجاد ضربه به ناحیه مفصل شانه چپ درحین درگیری مورد آسیب کپسول مفصل و غضروف مفصل شانه چپ شده است یعنی چی؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
یعنی آسیب جسمی شما احراز شده و اگر در دادگاه هم اثبات بشه که توسط متهم این ضربه وارد شده، شما می تونید درخواست دیه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع در تخصص پزشکی است بهتر است با پزشک ارتوپد در میان بگذارید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از پزشک مربوطه سوال کنید.سوالتان حقوقی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اثبات شود نظر پزشک قانونی ملاک است شما معاینه می‌شوید و مطابق آن برای شما دیه در نظر گرفته می‌شودبه نظر پزشکی قانونی نیز اعتراض نمایید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

یعنی به شانه شما آسیب رسیده و مورد تایید پزشکی قانونی هست ولی اثبات اینکه چه کسی این کار را کرده با شما هسا