مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

آیا ورثه مرد فوت کرده می‌توانند قبل از درخواست مهریه از طرف همسر دوم پدرشان تقسیم ارث کنند و مهریه همسر دوم را پرداخت نکنند. با تشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود در صورت عدم اعلام وراث کلاهبرداری محسوب می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول باید تکلیف مهریه و سایر دیون مشخص بشه و سپس بین وراث تقسیم می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
زوجه باید درخواست اجرای مهریه را نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت مطالبه مهریه نسبت به ماترک‌ مسئول پرداخت هستند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با تقسیم ارث تمامی وراث مسول پرداخت مهریه خواهند بود

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام بله ولی هر یک بعد از قبول ترکه و تقسیم آن در قبال دیون متوفی مسئولیت دارند

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

همسر دوم باید مطالبه مهریه کند قبل از تقسیم ارث ، وراث نمیتوانند منتظر مطالبه مهریه شوند مطالبه مهریه باید قبل از تقسیم ارث باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مگر اینکه زوجه مهریه خود را ببخشد و الا با توجه به مقداری که دریافت کرده‌اند می‌بایست مهریه را پرداخت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمه تقسیم ارث، پرداخت دیون متوفی از جمله مهریه است والا تقسیم ارث اعتبار قانونی ندارد.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اول باید دیون متوفی از جمله مهریه همسر پرداخت و بعد ماترک تقسیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت مطالبه مهریه نسبت به ماترک‌ مسئول پرداخت هستند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مهریه جز دیونی است که باید اول پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید معاینه صورت گیرد تا نظریه پزشکی قانونی صادر شود و بعد از قطعیت آن و صدور رای می‌توانید دریافت نماییدباید معاینه صورت گیرد تا نظریه پزشکی قانونی صادر شود و بعد از قطعیت آن و صدور رای می‌توانید دریافت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مهریه ولو با تقسیم ماترک به قوت خود باقی و قابل مطالبه خواهد بود
وراث تا میزان ماترک مسول پرداخت اند