مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل جنس در قرارداد فروش جنس و دریافت پیش پرداخت

سلام خسته نباشید مدیر عامل شرکت .......... به نام ........ که محصولات شوینده با برند ............. تولید میکند پیش ما اومد برای همکاری
ما شرکت پخش محصولات شوینده داریم ایشون محصولات رو معرفی کرد ما هم اعلام آمادگی جهت همکاری در فروش کردیم یک قرارداد نوشتیم ایشون برای مهم کاری گفتن شما به عنوان پیش پرداخت 1 ملیون تومان بدید و ما دادیم. بعد کلی پیگیری تا 3 ماه به ما جنس نداد و گفت نیاز مالی دارم شما 10 ملیون بدید من جنس برای شما میارم ما دو فقره چک 5 ملیون تومان در مجموع 10 ملیون تومان دادیم بازهم دو ماه گذشت این آقا جنس نداد ما چک هارو اعلام سرقت کردیم و موفق به باز پس گیری چک ها شدیم این جریان 4 ماه طول کشید من خلاصه میکنم. خلاصه بعد از 12 ماه این آقا هنوز نه به ما جنس داده نه پول 1 ملیون تومان مارو نه پس میده نه جواب تلفن میده. در این 7 ماه هم متوجه شدیم به جرم کلاه برداری تحت تعقیب است و شرکت این آقا پلمت شده و بدهکار بانکی هم هست.
ما حالا میخواهیم شکایت کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید. هیچ آدرسی هم نداریم فقط یک شماره موبایل داریم.
با تمام هزینه ها و مشکلات شکایت میخواهیم اقدام کنیم تا این کلاهبردار نتون کلاه کسی رو برداره.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بر اساس آن چه که در متن نوشته اید، اگر شرکت این فرد یک شرکت ثبت شده باشد و سمتی که تحت عنوان آن با شما مذاکره کرده باشد، واقعی باشد، به احتمال قریب به یقین نمی توانید شکایت کیفری تحت عناوینی چون کلاهبرداری طرح کنید. می توانید دادخواست حقوقی برای پس گرفتن وجه نقد یاد شده به دادگاه ارائه دهید. البته به خاطر داشته باشید که وقت زیادی از شما گرفته خواهد شد.