مشاوره حقوقی رایگان - رابطه زوری و تجاوز

سلام‌من‌یه دختر 16 سالم که با مردی که آشنای ما بود و سن پدرم و داشت به صورت ناخواسته وارد رابطه شدم و اون زوری با من هم از پشت رابطه داشت و هم پرده ام رو زد و می‌گفت که پردم‌ارتجاعی هست و نمیخاستم باهاش رابطه داشته باشم میگفت که نترس باهات ازدواج میکنم و الان زده زیرش و گویا با کسی دیگر هم‌ وارد رابطه بوده و توی یک خونه زندگی میکنند نمیدونم زنش هست یا نه و فیلم از من داره حتی زمانی هم که نمیخواستم باهاش رابطه داشته باشم با کمربند میزد من رو چند وقتی هم هست که من رو بلاک کرده و دستم‌به هیجا بند نیست و میترسم خانوادم‌بفهمند باید چی کار کنم میخوام شکایت کنم حکمش چی هست و اینکه اگر بیاد بگه من با خواست خودم باهاش رابطه داشتم چی اون موقع حکم چی هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف ادعا کافی نیست اگر شما دلیلی برای اثبات رابطه و تجاوز به عنف داشته باشید مجازات سنگینی در انتظارش است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر ایشان همسر داشته باشند حکمش اعدام است و شمانیز اگر به اختیار انجام داده باشید حکم شما نیز حد که شلاق است محکوم میشوید که با توجه به زیر سن قانونی به مجازات های جانشین تبدیل میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با رضایت شما باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت مگر اینکه از نظر دادگاه فریب محسوب شود که با توجه به تماس هایی که داشتید ممکن است فریب محسوب نکند.
اگر از نظر دادگاه با رضایت دو طرف باشد برای شما نیز مجازات تعیین می شود و غز طرفی ممکن است رابطه دخول را انکار کند و یا مدعی شود از قبل با شخص دیگری رابطه داشته اید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بهتر است حضورا به دفتر وکیل دادگستری مراجعه کنید تا راهنمایی جامع به شما دهند لکن میتوانید شکایت کنید و ایشان اگر تجاوز کرده باشند و بتوانید ثابت کنید ممکن است به اعدام محکوم شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم توصیه میشود تماس تلفنی بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت کنید، و شکایت های منافی عفت محرمانه و خصوصی توسط رییس دادگاه انجام میشود

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید تا دقیق راهنمایی شوید میتوانید شکایت مطرح کنید با داشتن دلایل

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما به پدر و مادر خود موضوع را اعلام و شکایت کتید تا رسیدگی شود شما صغیر هستید تهدیدی متوجه شما نیست در صورت امکان به دادستان س
شهر خود اعلام کنید و با تلفن 123 هم تماس و مراتب را بگویید تا کمکتان کنند

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید شرایط و وضعیت ارتکاب جرم به دقت بررسی شود جهت مشاوره اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده موضوع نیازمند دفاع مناسب و جامع و مانع و طرح دعوی مناسب حقوقی در مراجع قضایی می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مشخص شود که به اجبار این کار انجام داده شده است اعدام است در هر صورت می‌توانید وکیل بگیرید یا به خانواده خود اطلاع دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون شما هنوز به 18 سال نرسیدید فورا ازش شکایت اغفال و تجاوز به عنف کنید و به خانواده هم اطلاع دهید

اصغر نویدمهر

جناب آقای اصغر نویدمهر :

با سلام
موضوع را بدون ترس و واهمه از طریق شکایت کیفری دنبال کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت اثبات اینکه به عنف بوده مجازات آن اعدام می باشد ولی درصورت رضایت شما مجازات آن شلاق حدی می باشد

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام . بله امکان پیگیری و شکایت وجود داره

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل متخصص کیفری حتما مشاوره نمایید.
موضوع شکایت شما کاملا تخصصی است.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

رابطه به زور و تجاوز از طریق معاینات پزشکی قانونی قابل اثبات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق تبصره 2 ماده 224 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 زنای به عنف صورت گرفته است و آن مرد محکوم به اعدام است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما شکایت کنید اگر ایشان متاهل باشد حکمش اعدام میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان اغفال می‌توان طرح شکایت کرد به لحاظ سن ‌شما
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است