مشاوره حقوقی رایگان - آسیب در اعتراضات

باسلام و ادب و احترام
بنده دراعتراضات اخیر سال 1401 با دوپای شکسته جلوی مطب دکترو بیگناه توسط نیروهای بسیج مورد اصابت گلوله از ناحیه صورت و چشم چپ که باعث نابینایی و مشکلات جسمی واز کار افتادگی شدم.
پرونده حکم پرداخت دیه خورده و رفته واسه کارشناس پزشکی قانونی.
آیا میتونم درخواست جانبازی و از کار افتادگی کنم؟ تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جانبازی احتمالا خیر اما از کار افتادگی بلی حتما حتما تعلق می گیرد ، پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. جانبازی منتفی است غرامات میتوانید مطالبه کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

جانبازی بعید است.اما از کارافتادگی را با مستندات پیگیری نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع طرح شده را از طریق سازمان ذیربط جویا شوید.