مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه

با سلام برادر من دوسال زندان هستن و امسال زنشون بهشون گفتن جهیزیه بده به من توافقی جدا بشیم بعد بردن جهاز درخواست نفقه مهریه کرده و اینکه جهاز برادرم خریده بود و لیست جهاز ندارن و برادر من از دار دنیا هیچی نداره و اینکه یکی از اشناهاشون تو داداگاه هستند و سفارش کردن که برادر من نمیتونن به مرخصی ببرند الان تکلیف من چی میشه؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
اگر جهیزیه متعلق به زوج است می‌تواند استرداد کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالت کاری مدنی از برادرتان جهت این موضوع بگیرید و با همراهی وکیل دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما خواهر زوج هستید و ارتباطی به پرونده جهیزیه ندارید تا تکلیفی از این باب داشته باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق وکیل دعوای استرداد اموال کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جهیزیه را با خودش برده باشد می توانید دادخواست استرداد مال منقول بدهید.
برادرتان باید دا‌دخواست بدهد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ایشان می‌توانند وکیل اختیار کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برادرتان باید دا‌دخواست استرداد اموال بدهد