مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار از پرداخت چک

بنده 2 عدد چک جمعا به مبلغ 550 میلیون تومان که به صورت ضمانت در اختیار فرد مورد نظر قرار گرفته بود داده ام
شخص وی بدهکاری از فرد شاکی ندارم و فقط چک هارا برای ضمانت فرد دیگری صادر کردم ومبلغ بدهکاری ام 400
یک نفر به نمایندگی بقیه از بنده شاکی شده اما پول ها مال نزدیک 20 30 نفر هست و همشون تجمع کردند دم در دادگستری
من گول خوردم و چک ضمانت برای شخص دیگری دادم و تو دام افتادم
چند تا سوال داشتم

1-امروز دادگاه اعسار از پرداخت بنده برگزار شد دادستان در دادگاه گفتن 10 روز بهت مهلت میدم اگر مبلغ رو پرداخت نکنی میندازمت زندان ! و گفتن اعسار از نظر من رد هستش
بنده هیچ مال منقول و غیر منقولی ندارم بدون ماشین زمین خانه و هیچی و فیش حقوقی ام 13 تومن هست در ماه
اگه رای صادر بشه و بنده اعتراض بزنم تا بخواد جواب اعتراض بیاد در این مدت میتونن بنده رو بندازن زندان ؟؟
2- و آیا حکم رد اعسار قطعی هستش ؟ یا قابل تجدید نظر ؟
3- آیا قاضی میتونه حکم رد اعسار رو قطعی بزنه ؟؟
(دادستان با بنده لج کرده و میگه باید هرجوری شده پول مردم رو جور کنی اما خب من از مردم قرض ندارم فقط اشتباه کردم چک دادم )
4- اگر 200 میلیون از مبلغ رو جور کنم و پیش پرداخت بدم بقیشو قسطی میکنن ؟
سوال اصلیم این هستش که اگر حکم رد اعسار بیاد و درخواست تجدید نظر بدم تا زمانی که درخواست تجدید نظر جوابش بیاد میتونن منو بندازن زندان ؟
خانم هستم و بچه شیر خوار دارم
خواهش میکنم به سوالاتم جواب بدید ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای اعسار قابل اعتراض است و اگر رد بشه می توان اعتراض کرد و تا زمانی که حکم قطعی صادر نشده امکان جلب وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به سوالات متعدد و پاسخ که در این پیام نمی‌گنجد بهتر است تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع می باشد
حکم بدوی اعسار قابل تجدیدنظرخواهی است
بله امکان صدور دستور جلب وجود خواهد داشت
به شعبه تجدیدنظر اعلام نمایید که حاضر هستید که مبلغ 200 میلیون را به عنوان پیش پرداخت ، پرداخت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانیکه اعسار قطعی نشده حبس نمی‌کنند امکان اعتراض هست و قابل تجدیدنظر خواهی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما نیازمند بررسی بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با ارایه دادخواست قانونی درخواست اعسار بدهید در مرحله بدوی قابل اعتراض است و تا زمان قطعیت حکم رد اعسار جلب نمی شوید .
موفق باشید.