مشاوره حقوقی رایگان - سن قانونی گواهینامه

من متولد 1386.4.14 هستم کی به سن قانونی دریافت گواهینامه یا خرید سیم کارت میرسم؟

پاسخ ها :

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی.
سن قانونی جهت دریافت گواهینامه و خرید سیم کارت طبق قانون مدنی و قوانین مرتبط با آن 18 سال تمام شمسی می باشد که در خصوص شما معادل 1404/04/14 می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در تاریخ 1404/04/14 شما می‌توانید حساب بانکی به نام خود باز نمائید، سیم‌کارت به نام خود خریداری نمائید و گواهینامه رانندگی أخذ بنمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از 18 سال تمام می توانید اقدام کنید