مشاوره حقوقی رایگان - اجرا و توقیف اموال

با سلام.
اساتید گرامی آیا در صورت مراحل مقدماتی اجرا و توقیف مال،در صورت درخواست اعسار محکوم علیه در موعد قانونی با توجه به مال توقیفی اعسار رسیدگی میشود؟اگر میشودرسیدگی به چه صورت است؟
این امر موجب توقف اجرا و کارشناسی و تشریفات بعدی خواهد شد برای ملک توقیفی؟
درصورت ممکن توضیحات تکمیلی ارائه دهید.باتشکر از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالی توقیف شده باشد ثبت دادخواست اعسار باعث توقف عملیات اجرایی نمی شود و کار کارشناسی و مزایده انجام می شود و در جلسه اعسار اگر دادگاه متوجه شود مالی توقیف شده که مبلغ آن به اندازه محکوم به باشد دادخواست اعسار را رد خواهد کرد.
.
حتی صدور حکم اعسار نیز مانع از ادامه عملیات اجرایی و توقیف اموال و مزایده نیست که در خود حکم اعسار به همین موضوع اشاره می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعسار بعد از صدور رای محکومیت است اگر اعسار از پرداخت هزینه دادرسی باشد نیز قبل از ورود به ماهیت باید رسیدگی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اعسار دو نوع است یا از هزینه دادرسی است که قبل از رسیدگی است و اعسار از محکوم به است که بعد از اتمام رسیدگی و صدور رای است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صدور حکم مبنی بر اعسار از پرداخت محکوم‌به مانع از توقیف اموال شناسایی شده نمی‌باشد و در صورتی که اموال محکوم‌علیه به اندازه محکوم‌به باشد از محل فروش آن از طریق مزایده به محکوم‌له پرداخت خواهد شد و در نتیجه حکم اعسار باعث توقف نخواهد شد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اگر ملائت مدعی اعسار ثابت شود اعسار رد می شود .
موفق باشید .

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

فقط در صورتی که مال توقیف شده جزء مستثنیات دین باشد