مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین

مالکیت زمینی در روستا که فاقدسند وقولنامه هست چطورباید اثبات شود که مالک خودم هستم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با استشهاد محلی و گواهی شورای ده یا دهیار و عدم وجود معارض

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد استشهادیه محلی، شهادت شهود و هر سندی مانند پرداخت قبوض می‌توانید مالکیت خود را به اثبات برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اثبات مالکیت مطرح نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اثبات مالکیت با شهود و مدارک بدهین

سهیلا عبدی

سرکار خانم سهیلا عبدی :

با سلام میتوانید از طریق استشهادیه محلی و در نهایت مهر شورای روستا به عنوان دلیلی بر مالکیت و سابقه کشت و زرع اگر وجود دارد از طریق عکس هایی هوایی امکان پذیر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با شهادت شهود و استشهاد محلی باید اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

با شهود ودلتیل دیگر دادخواست اثبات مالکیت بدهید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
بستگی داره برای چه کاری بخواهین؟
سابقه تصرف شما اماره مالکیت شماست مگر خلاف آن ثابت شود.
اگر کسی ادعایی مطرح کرده باید مدارک و دلایلش را ارائه بده...
داشتن یا نداشتن سابقه ثبتی و داشتن یا نداشتن سند اصلاحات ارضی و ...هم مهمه.