مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب ضامن زندانی

سلام. من فیش حقوق گذاشتم و زندانی خودش رو معرفی نکرده الان دولت حساب من بسته حبس مواد مخدر 4سال داشته 2ماه داخل بوده الان زندان فراری است زن بچه دارم الان خرج کی میدهد و باید چی کار بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق شما اصولا تا یک چهارم قابل توقیف است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
زندانی را حاضر نمایید .
موفق باشید.

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
قانونا"بعنوان کفیل متعهدبه معرفی وتحویل وی به زندان هستید .البته درمهلت قانونی میتونستید به قرارضبط وجه الکفاله بااعلام اعسار اعتراض نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید متهم را معرفی نمایید
30 روز بعد از ابلاغ فرصت دارید که متهم را معرفی و تسلیم نمایید
در صورت عدم تسلیم متهم ، وثیقه ضبط و یا مبلغ وجه الکفاله اخذ خواهد شد
به دادستانی مراجعه نمایید
و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

متهم را معرفی کتید اینها را هنگام ضامن شدن باید. فکر میکردید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا احضار محکوم علیه، وجه الکفاله از شما اخذمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت شما وقتی که ضامن هستی موظفی که متهم را حاضر نمایید بایستی با مرجع قضایی همکاری نمایی تا متهم جلب زندانی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام و زندان پیگیری کنید